Wij adviseren jou graag

Wij adviseren ondernemers op het gebied van hun marketingstrategieën. Samen kijken wij naar de gewenste doelstellingen. Wat zijn de gedachten en wat is de behoefte van de ondernemer. Wat is de specifieke vraagstelling van jou als ondernemer en in welk stadium bevind jij je? Wij vertalen deze vraagstelling en doelstelling(en) in doordachte concepten en strategieën wat past bij jouw hoger doel. Denk aan meer (online)zichtbaarheid, meer doelgerichte contacten, meer conversie, meer leads of je wilt juist je merk beter positioneren of kies je dan toch voor een her-positionering?

Als ondernemer weet je wat je nodig hebt om je doelen te behalen. Laat je adviseren en meenemen in de marketingmogelijkheden en onze expertise om samen jouw doelen te behalen. IkCommuniceer draagt bij aan jouw resultaat en kijkt kritisch mee. Kies voor dé online partner die strategisch meedenkt.

Maak kennis met ons en maak een afspraak en bel 0413 32 28 89 of laat middels ons “Eerst even sparren” formulier weten dat je graag in contact komt met ons.

Direct contact

Samen zorgen wij voor resultaat

Kom in contact met ons

15+ jaar ervaring

24/7 bereikbaar

AVG/GDPR

ISO 27001

WCAG

  • Daarom kies je voor IkCommuniceer.
  • Strategisch
  • Functioneel
  • Omzet verhogend
  • Resultaatgericht